• Topkwaliteit
  • Snelle levering
  • Vakmensen
  • Goede prijs-kwaliteit

Vuren (hout-betonschutting)

Deze standaard hout-beton combinatie bestaat uit een vuren scherm met daaronder één betonplaat. De standaard hoogte van deze schutting is +/- 200cm, +/- 150cm of +/- 110cm. Tevens is het mogelijk om met een schuin scherm van hoogte te wisselen.

Met een extra betonplaat is het eventueel mogelijk om een hoogteverschil op te vangen. Een maximaal hoogteverschil van 30cm over de totale lengte kan op deze manier worden opgevangen.

De vuren schermen zijn verkrijgbaar in 19-, 21- en 23- planks. Hierbij staat het getal voor het aantal gebruikte planken inclusief twee horizontale liggers in het scherm. (Als voorbeeld: een scherm van 19-planks bestaat uit 17 verticale en 2 horizontale planken)

De schermen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen recht en toog. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende siervakken, zoals: V-scherm, trellis of gaasscherm. De schermen kunnen worden afgewerkt met een beugellat en/of afdekkap.

De betonnen delen (onderplaat en palen) zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet, taupe en stamp-grijs. De betonpalen zijn aan de bovenzijde vlak, bol of met een diamantkop afgewerkt. De betonnen onderplaten zijn enkel- of dubbelzijdig glad afgewerkt. Dubbelzijdige onderplaten worden veelal gekozen wanneer u samen met uw buren een schutting plaatst.

Op voorraad

Gerelateerde producten

© 2024 | Website door De Geus Internet